Family Trees

Kopergietery

Choreografe Janni van Goor maakt met een mix van professionele circusartiesten en kinderen een tragikomische voorstelling waarin circus en danstheater elkaar ontmoeten.

Family trees draait rond het thema ‘familie’. Familie duurt een leven lang. Iedereen behoort tot een familie. Hoe groot, of hoe klein ook. Hoe dicht, of hoe ver ook. Hoe hecht, of hoe los ook.

Een voorstelling met – net als in een familie - verschillende generaties op scène.

Van en met: Griet Dobbelaere, Ava Liv Bienstman, Emma Cocquyt, Michiel Deprez, Aexel Guerin, Kato Jonckheere, Io Marievoet, Ona Lisa Van Haver en Ava van Loo
Regie/choreografie: Janni van Goor
Dramaturgisch advies: Bauke Lievens
Kostuums: Lieve Pynoo
Productie: Janni van Goor/Tank! vzw & KOPERGIETERY i.s.m. Het Circuscentrum

Janni van Goor is choreografe en dramadocente. Ze werkte vanaf de jaren ’90 als regisseur/choreograaf voor diverse gezelschappen. Voor KOPERGIETERY creëerde ze o.a. de dansvoorstellingen Donker Groen, Stof en 1 solo uit Marthe Martha Mathilde Mathieu. Ze is vaste docente aan het Secundair Kunstinstituut (SKI) en is verbonden aan de Theaterateliers van KOPERGIETERY. Belangrijk in haar manier van werken is dat ze altijd vertrekt van de personen (spelers, dansers, performers) met wie ze samenwerkt: hun individuele mogelijkheden en uitstraling. Daarbij zoekt ze naar een collectief bewustzijn ‘in het moment’. Naar een organische manier van bewegen in een sobere, visueel uitgepuurde stijl - met een knipoog wanneer de scène dat toelaat.

www.kopergietery.be

 

Bij deze voorstelling hoort een lesmap. Je kan die hier downloaden.

Geschikt voor
  • 12+
Categorie
  • 1ste secundair
  • 2de secundair
  • 3de secundair
  • 4de secundair
Deze activiteit

Datum: di 20.02.2018
Tijd: 13:30 h

Locatie:De Kriekelaar
(Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek)

Prijs: € 7,00 per leerling
Aantal vrije plaatsen: 78

 De registratieperiode voor dit evenement is helaas al voorbij.
Unieke referentie van deze activiteit: 948

Selecteer het overzicht waarnaar je terug wil: