De passant

Door: Laika

Theater Sommige mensen voelen zich overal thuis. Anderen zijn er hun hele leven naar op zoek, zwervend van hot naar her, vol verlangen naar een plek om te blijven en eindelijk thuis te komen. Maar wat is dat eigenlijk, thuis?

De passant is visueel, dansant en energiek theater. Een voorstelling als een partituur, bestaande uit losse noten die zich gaandeweg op elkaar afstemmen en aan het eind muziek worden.

Na Über-Ich dat door de jeugdjury van Theater Aan Zee 2015 bekroond werd met de Mu-ze-um-prijs gaat regisseur Michai Geyzen opnieuw aan de slag met dezelfde acteurs, omdat ze samen een steengoede ploeg vormen.

"Zonder woorden, heel speels fysiek en met aandoenlijk beteuterde snoeten weten ze de angst voor het onbekende indrukwekkend te brengen. Schrijnend én grappig! Regisseur Michai Geyzen levert een knap staaltje beeldend theater." De Bond


Credits

REGIE & CONCEPT Michai Geyzen SPEL Ephraïm Cielen, Javi Ojeda, Boris van Severen en Robbert Vervloet MUZIEK Ephraïm Cielen KOSTUUMS Vick Verachtert DECOR Stef Stessel DRAMATURGIE Mieke Versyp LICHT Pieter Smet TECHNIEK Thomas Stevens en Rik Van Gysegem

Doelgroep(en):
3LJ Lager - 3de leerjaar
4LJ Lager - 4de leerjaar
5LJ Lager - 5de leerjaar


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 lesmap De passant.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 27.09.2018 10:30 - 11:20 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek) volzet
do 27.09.2018 13:30 - 14:20 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek) volzet