Veel te veel te veel

Door: Kopergietery & Les pieds dans le vent

Theater Vincent praat nooit. Audrey praat altijd. Niemand begrijpt Vincent. Niemand begrijpt Audrey. Maar toch hebben ze véél te vertellen. Over te veel. Over te weinig. In een wereld met veel te veel, ontdekken ze plots iets. Niets. Ze is mooier, zachter, stiller dan alles wat ze kennen. Maar ook gevaarlijker....

In de theaterbeleving Veel te Veel te Veel gaan Johan De Smet, Audrey Dero, Vincent Raoult & Annelies Van Hullebusch op zoek naar de pracht en de kracht van minder, in een wereld vol meer. Samen creëren ze een speelse beeldend-muzikale voorstelling waar objecten een ziel hebben, waar stilte een kleur kent, het niets een naam heeft en waar iedereen – ook wie anders denkt – een plek verdient. 


Er is een KIOSK van VEEL TE VEEL TE VEEL. Op dit platform vind je materiaal om je voor te bereiden, na te bespreken of dieper in te gaan op thema’s van de voorstelling.


Credits

CONCEPT & REGIE Johan De Smet PERFORMERS Audrey Dero, Vincent Raoult, Annelies Van Hullebusch MUZIEK Joeri Cnapelinckx KOSTUUMS Leentje Kerremans GELUID Tijs Bonner BEELD Jeroen Doise LICHT Bardia Mohammad, Jeroen Doise TECHNIEK Korneel Moreaux, Sebastien Van Huffel, Bert Laurijssens PRODUCTIE Karel Clemminck, Polien Demeulemeester

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en van het Ministerie van de Franse Gemeenschap Wallonië-Brussel, afdeling Theater. 

Doelgroep(en):
1LJ Lager - 1ste leerjaar
2LJ Lager - 2de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 14.05.2020 10:00 - 11:00 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek) 10 Inschrijvingen zijn afgesloten
do 14.05.2020 13:30 - 14:30 De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek) volzet