It takes a village to raise a child

Door Els Bruynseels en Sanne Caluwaerts

Kunsteducatie Sanne en Els helpen je school in het ontwikkelen hun ervaring en expertise ter beschikking om als school aan de slag te gaan rond muzische vorming, teamversterking.

Sanne en Els werken al jaren met kinderen en jongeren in de Brusselse schoolcontext en geloven heel erg in breed leren: de ‘reguliere schoolvakken’ aanbieden vanuit de ervaring van de kinderen alsook inspiratie putten uit alles wat rond de school leeft. 
Zij kijken heel vaak door de ‘muzische bril’ om een bepaald thema vorm te geven en willen graag tegemoet komen aan de nood van de scholen om hiermee aan de slag te gaan. 
Werken vanuit een bepaald thema of samen met de leerkracht zoeken naar een andere invalshoek om bijvoorbeeld rekenen uit te leggen zijn voor hen fijne manieren om elkaar te inspireren. Heel graag komen zij bij jullie op school met jullie team muzisch werken. 

Sanne Caluwaerts en Els Bruynseels zijn de creatieve geesten en bezielers van Wasplaats 7. De workshop voor kleuters die je misschien vorig seizoen bijwoonde.  

Daarnaast geven zij ook les in de Multidisciplinaire ateliers in het Deeltijds Kunstonderwijs en zijn ze partners van Brede School Flamingo (Sint-Agahta-Berchem) 

doelgroep: lerarenteams kleuter en lager onderwijs

Je kan hen vragen voor het begeleiden van pedagogische studiedagen, teamversterkend werken, ontwikkelen en begeleiden van muzische vorming,… Ze bieden tools aan die daarna met de leerlingen kunnen geëxploreerd worden.

Vooraf wordt een intakegesprek gepland met een of meerdere docenten, om elkaar verwachtingen en noden af te toetsten.

prijs: 600€/dag, voormiddag: 400 € + 100: intake en ontwikkeling studiedag 

Credits

Els Bruynseels en Sanne Caluwaerts 

Doelgroep(en):

LK
Leerkrachten

Duur:

240 minuten

Prijs:

€ 400.00 / leerling
600€/dag, voormiddag: 400 € + 100€: intake en ontwikkeling studiedag 

Reservatie maken