Praktische informatie

Inschrijven

Alle inschrijvingen verlopen via deze website. Houd er rekening mee dat je reservatie niet meteen een bevestiging inhoudt, maar een optie is.

→ De 1e reservatieperiode start op 10 juni en loopt t.e.m. 7 juli 2019. De automatische bevestigingsmail na registratie is GEEN definitieve bevestiging, maar een voorlopige reservatie.
→ Einde augustus krijg je op basis van je reservaties een programmavoorstel dat binnen de 7 dagen bevestigd moet worden of geannuleerd met eventueel de vraag naar nieuw voorstel (bv. andere datum).
Tussen 6 en 11 september volgt een 2e reservatieronde waarbij kan ingeschreven worden op de nog beschikbare plaatsen.
Na 11 september kan er enkel nog ingeschreven worden op theater- en filmvoorstellingen waar nog plaatsen beschikbaar zijn, niet meer voor workshops.
Einde september krijgt de school een overzicht met de definitieve bevestigingen. We vragen een ondertekend exemplaar terug te sturen, zodat de school hiermee zijn engagement bevestigt. Bij inschrijvingen na september voor voorstellingen waar nog plaatsen beschikbaar zijn, wordt er enkel een bevestigingsmail verstuurd, deze is eveneens bindend.

Gezien de plaatsen en middelen beperkt zijn, is het aantal activiteiten waaraan je klas kan deelnemen beperkt tot: max 2 podiumvoorstellingen (theater/dans/muziek), onbeperkt aantal filmvoorstellingen, max 2 kunst en/of milieu activiteiten, maar mogelijk niet alle activiteiten van jouw voorkeur. Je kan wel voor meer voorstellingen reserveren en bij opmerkingen noteren welke voorstelling je voorkeur heeft. We houden hier dan in de mate van het mogelijk rekening mee.

Voor vragen of meer info neem je contact met Hilde of Esra via schoolpodiumnoord@vgc.be.

U kan een overzicht van uw inschrijvingen ook steeds raadplegen in de rubriek 'mijn inschrijvingen'.

Programmawijziging

Programmawijzigingen zijn soms onvermijdelijk. Wanneer er te weinig of teveel inschrijvingen zijn, worden voorstellingen afgelast of bijgeboekt. U wordt van elke wijziging tijdig verwittigd.

Verplaatsing

Indien u niet vertrouwd bent met het openbaar vervoer, bezorgen wij u graag een trajectbeschrijving over hoe u met uw klas het gemakkelijkst ter plaatse geraakt.

Leerlingen tot 12 jaar reizen gratis als ze een MOBIB pasje hebben. Dit abonnement is geldig op het MIVB-net en voor -12 jarigen die gedomicilieerd zijn in het Hoofdstedelijk Gewest op het net van De Lijn. Lees meer op www.mivb.be. Voor kleuters geldt het principe 'maximum 4 kinderen gratis per betalende volwassene'.

Extra begeleiding

Sommige klassen zijn groot en vragen extra begeleiding, zoek die in de eerste plaats bij ouders. Ervaring leert dat die het fijn vinden om een voorstelling te zien met de klas van hun kind. Lukt dat echt niet: laat het ons dan in september weten zodat wij voor versterking kunnen zorgen.

Begeleiders participeren gratis, maar wij dienen wel op voorhand te weten met hoeveel zij zijn. Sommige voorstellingen hebben maar beperkte plaatsen en we kunnen dus niet altijd voor alle begeleiders plaatsen garanderen. Gelieve de begeleiders ook op voorhand de theatercodes mee te geven, zoals geen gsm gebruik tijdens de voorstellingen.

Extra begeleiding aanvragen kan via schoolpodiumnoord@vgc.be.