Een duik in de muziekstudio

Door StudioSteph

Workshop Maak kennis met StudioSteph en wie weet maak je hier binnenkort zelf je eerste opname.

 

Tijdens deze workshop maak je uitgebreid kennis met StudioSteph. Je krijgt uitleg over wat er allemaal mogelijk is binnen de werking van de studio, gaande van muziekopnames, producen tot het maken van videoclips. Je mag ook zelf aan de slag! Leerlingen die een muziekinstrument spelen of rapteksten klaar hebben, brengen die best mee, dan tonen we meteen vanuit de praktijk de werking van de studio. 

StudioSteph is ontstaan binnen de werking van GC De Kriekelaar. De studio richt zich vooral naar jongeren vanaf 15 jaar. Jongeren kunnen in de studio komen werken aan hun projecten of helpen bij projecten van anderen. Ze worden bijgestaan door professionele coaches die hen leert werken met alle apparatuur die daar aanwezig is.  De jongeren die zich inschrijven binnen de werking van de Studio krijgen deze begeleiding helemaal gratis.  

De bedoeling is dat de studio een muzikale werkplek is voor jongeren, waarbij jongeren hun eigen talenten ook inzetten binnen de projecten van anderen. De studio is gebouwd in een van de bijhuizen van GC De Kriekelaar in de Gallaitstraat te Schaarbeek. 

Geïnteresseerde leerlingen kunnen zich na de workshop gratis inschrijven om binnen hun vrije tijd van het aanbod van de Studio te genieten. 

max aantal lln per workshop = 6

kostprijs: € 50/groep

Duur van de workshop: halve dag

Doelgroep(en):

4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar

Duur:

nog niet gekend

Prijs:

€ 50.00 / groep

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Af te spreken (De Kriekelaar) Je wordt binnenkort nog gecontacteerd voor het afspreken van een datum Reservaties zijn al afgesloten