Muziekstudio XL

Door StudioSteph

Workshop Produce je eigen song! 

Tijdens deze workshop ga je een volledige dag aan de slag in de studio. Vooraf komt een begeleider vanuit StudioSteph naar school om het concept aan de deelnemers uit te leggen. De begeleider toetst af wat de leerlingen willen doen tijdens hun opnamedag en krijgen een voorbereidende opdracht die ze vooraf thuis of op school dienen uit te voeren om de opnamedag te doen slagen.  

Tijdens de workshop wordt de hele dag gewerkt aan de opname, waarvan het hele productieproces wordt doorlopen om tot een afgewerkt nummer te komen: opnemen, editen, mixen en masteren. Als de dag is geslaagd, gaan de leerlingen met een afgewerkt nummer naar huis. 

StudioSteph is ontstaan binnen de werking van GC De Kriekelaar. De studio richt zich vooral naar jongeren vanaf 15 jaar. Jongeren kunnen in de studio komen werken aan hun projecten of helpen bij projecten van anderen. Ze worden bijgestaan door professionele coaches die hen leert werken met alle apparatuur die daar aanwezig is.  De jongeren die zich inschrijven binnen de werking van de Studio krijgen deze begeleiding helemaal gratis.  

De bedoeling is dat de studio een muzikale werkplek is voor jongeren, waarbij jongeren hun eigen talenten ook inzetten binnen de projecten van anderen. De studio is gebouwd in een van de bijhuizen van GC De Kriekelaar in de Gallaitstraat te Schaarbeek.

Geïnteresseerde leerlingen kunnen zich na de workshop gratis inschrijven om binnen hun vrije tijd van het aanbod van de Studio te genieten. 

max aantal leerlingen= 6

kostprijs: € 150/groep 

Duur van de workshop: hele dag

Doelgroep(en):

4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar

Duur:

nog niet gekend

Prijs:

€ 150.00 / groep

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
Af te spreken (De Kriekelaar) Je wordt binnenkort nog gecontacteerd voor het afspreken van een datum Reservaties zijn al afgesloten