Be the Rhythm

Door Briana Ashley Stuart

© Blaise Turikumwe_Citylab Pianofabriek

Dans Be the Rhythm is een interactieve dansvoorstelling die via muziek en dans op zoek gaat naar verbinding en expressie.

Je maakt kennis met Stepping: een zeer energieke Afro-Amerikaanse dansvorm met lichaamspercussie. Stepping moedigt aan tot creativiteit, zelfvertrouwen en kracht door in je handen te klappen, met je voeten te stampen of je stem te verheffen.

Briana Ashley Stuart toont de invloed van kinderhandspelletjes en hiphop op Stepping, om zo het instinctieve ritme in ons allemaal bloot te leggen. Dit is een feest van verbinding door beweging en geluid!

 

Briana Ashley Stuart is choreografe en danseres. Ze komt uit Detroit (Michigan / USA), maar leeft en werkt momenteel in Brussel. In 2023 was ze nog te zien in de voorstelling ‘The Golden Stool’ en haar eigen voorstelling ‘Moving Meditations’.

Credits
Choreograaf: Briana Ashley Stuart, Performers: Briana Ashley Stuart, Marie-Laure Lesage, Remy Mpuki, Manon Janssen, Lichtontwerp: Florentin Crouzet, Productie: Citylab Pianofabriek & Kaaitheater, Kostuum ontwerp: Julie Menuge, Lichaamspercussie Coach: Ido Shtadler, Agentschap: Get Down - Dansers Management

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar
3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar

Taalniveau:

Duur:

40 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Infofiche

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 16-04-2024 10:30 - 11:10 De Kriekelaar volzet
di. 16-04-2024 13:30 - 14:10 De Kriekelaar volzet
wo. 17-04-2024 10:30 - 11:10 De Kriekelaar volzet