Schrik

Door Les Zerkiens

© Nicolas Bomal

Theater Figurentheater voor jonge kinderen vanaf 5 jaar met grote en kleine angsten.

Deze nieuwe voorstelling van Les Zerkiens vertelt met weinig woorden, maar met sprekende beelden twee verhalen over kleine en grote angsten. 

In het eerste verhaal verspreiden allerlei soorten angsten zich over de stad wanneer het onweer losbarst. Iedereen heeft wel érgens schrik van: Marie is bang in het donker, Bigoudi heeft schrik van de stofzuiger...

In het tweede verhaal wordt de toeschouwer meegenomen naar een kasteel met verschillende gangen en deuren. Achter die deuren woont een oude vrouw samen met vreemd gezelschap. Ze nemen ons mee in een bevreemdende wereld.
 
Les Zerkiens creëren een perfecte basis om het te hebben over de kleine en grote angsten in het leven. Of ze schrik hebben van spinnen, van het donker, van de dood of van monsters, de kinderen kunnen er met zachtheid greep krijgen op de angsten die hun hartje heimelijk angst aanjaagt. (Catherine Makereel – Le Soir)

Les Zerkiens bevestigen hun talent om verhalen te vertellen aan de hand van poppen en objecten. Het tweede deel van de voorstelling ‘SCHRIK’ verbluft door hun meesterschap en hun surrealisme. (Emile Lansman – Réseau du Service des Arts de la Scène de la Province de Hainaut) 

Aan deze voorstelling kan ook een workshop filosoferen gekoppeld worden. De leerlingen gaan hier dieper in op thema’s uit de voorstelling. Meer info en reserveren kan hier.
Credits

Creatie Les Zerkiens Poppenspel Isabelle Pauly en AnneSara Six Regie en lichtontwerp Guillaume Hunout Techniek Benjamin van Thiel Decor en poppen Isabelle Pauly, AnneSara Six en Marie Van Roey 

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Speel als voorbereiding op deze voorstelling het online theaterspel in je klas!
Ga naar www.voordeshow.be.

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
do. 18-11-2021 10:30 Ten Noey volzet
do. 18-11-2021 13:30 Ten Noey volzet
vr. 19-11-2021 10:00 Ten Noey volzet
vr. 19-11-2021 13:30 Ten Noey volzet